STRAVOVANIE DÔCHODCOV

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy sú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou dovozu.
  • Podmienkou vek nad 62 rokov, poberanie starobného dôchodku, trvalý pobyt v meste Spišská Nová Ves a vypísanie žiadosti.
  • Cena obedového menu je 3,90 €. (polievka + hlavné jedlo). V ponuke je iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude pri osobnom odbere do vlastných obedových nádob.
  • Cena dovozu je 0,50 €, jedlo je rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Platba za obedy sa realizuje na mesiac vopred.
  • Odhlásenie obedu je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911 669 863.
  • Obed sa vydáva a rozváža v čase od 10.00 – 13.00 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Žiadosť na odber stravy – STIAHNÚŤ

DENNÉ MENU

UTOROK 02.04.2024
polievka: 0,33l Zelerová s cestovinou
hlavné jedlo: 240g Bryndzové pirohy s maslom a kyslou smotanou

STREDA 03.04.2024
polievka: 0,33l Fazuľová na kyslo
hlavné jedlo: 100g Labužnícke kuracie soté (kápia, kyslá uhorka, smotana), ryža

ŠTVRTOK 04.04.2024
polievka: 0,33l Boršč
hlavné jedlo: 100g Bravčové ragú na smotane, cestovina

PIATOK 05.04.2024
polievka: 0,33l Z hlávkovej kapusty
hlavné jedlo: 120g Rybie filé s citrónovou omáčkou, maslové zemiaky

PONDELOK 08.04.2024
polievka: 0,33l Bryndzová so zemiakmi
hlavné jedlo: 300g Zemiakové šúľance s maslom a opraženou strúhankou

UTOROK 09.04.2024
polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou
hlavné jedlo: 100g Rizoto z bravčového mäsa, syr, kyslá uhorka

STREDA 10.04.2024
polievka: 0,33l Hrachový krém so šunkou
hlavné jedlo: 100g Černohorský kurací rezeň, zemiaková kaša, domáca čalamáda

ŠTVRTOK 11.04.2024
polievka: 0,33l Rascová s vajíčkom
hlavné jedlo: 100g Jánošíková kapsa (bravč. mäso,šunka, syr, kápia), ryža

PIATOK 12.04.2024
polievka: 0,33l Petržlenový krém
hlavné jedlo: 250g Syrové halušky so slaninkou

PONDELOK 15.04.2024
polievka: 0,33l Cibuľačka s krutónmi
hlavné jedlo: 100g Hovädzí stroganov, ryža

UTOROK 16.04.2024
polievka: 0,33l Šošovicová s klobásou
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia s cviklou, pečené zemiaky

STREDA 17.04.2024
polievka: 0,33l Špenátová s haluškami
hlavné jedlo: 250g Hrachový prívarok, varené vajíčko, chlieb

ŠTVRTOK 18.04.2024
polievka: 0,33l Zemiaková s paprikou
hlavné jedlo: 100g Pečené bravčové karé na jablkách, tlačené zemiaky

PIATOK 19.04.2024
polievka: 0,33l Cícerová
hlavné jedlo: 300g Fliačky s kapustou a slaninou

PONDELOK 22.04.2024
polievka: 0,33l Zeleninový krém s opraženým chlebom
hlavné jedlo: 100g Bravčová krkovička, BBQ omáčka, opekané zemiaky

UTOROK 23.04.2024
polievka: 0,33l Frankfurtská s párkom
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia na sladko-kyslo, cestovina

STREDA 24.04.2024
polievka: 0,33l Sedliacka krúpová
hlavné jedlo: 250g Parené buchty s kakaom a makom

ŠTVRTOK 25.04.2024
polievka: 0,33l Čínska ostrokyslá
hlavné jedlo: 100g Koložvarská kapusta, varené zemiaky

PIATOK 26.04.2024
polievka: 0,33l Francúzska s cestovinou
hlavné jedlo: 150g Vyprážaný karfiol, maslové zemiaky, zeleninový šalát

PONDELOK 29.04.2024
polievka: 0,33l Šampiňónová s mrvenicou
hlavné jedlo: 250g Strapačky s kyslou kapustou pečenou klobásou

UTOROK 30.04.2024
polievka: 0,33l Z fazuľových strukov
hlavné jedlo: 100g Moravský vrabec, parená knedľa

Zmena jedál vyhradená! Váha mäsa je uvedená v surovom stave.
Jedálny lístok zostavila Ing. Soňa Pavlíková s kolektívom.