Stravovanie dôchodcov

.full-width-5e8d3f1987d32 { min-height:200px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5e8d3f1987d32 { background-image:url(http://www.hotel-preveza.sk/wp-content/uploads/2015/02/ornament21.png); background-position:center center; background-repeat:no-repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; }

Mesto Spišská Nová Ves iniciovalo v spolupráci so Správou telovýchovných zariadení, ktorá okrem iného spravuje i hotel Preveza, poskytovanie obedov pre seniorov starších ako 62 rokov.

  • Obedy budú poskytované od pondelka 23. 3. 2020, a to formou výdaja v hoteli Preveza alebo formou rozvozu.
  • V tejto mimoriadnej situácii bude jedinou podmienkou vek nad 62 rokov.
  • Cena obedového menu je 2,90 €. K ponuke bude polievka + hlavné jedlo. Variť sa bude iba jedno hlavné jedlo. Výdaj bude len do vlastných obedových nádob. Platba za obed bude prebiehať priamo pri prebratí obeda.
  • Cena rozvozu je 0,50 €, jedlo bude rozvážané v jednorazových menu boxoch.
  • Nahlásiť záujem o obed je nutné najneskôr do 9.00 hod. v daný deň na telefónnom čísle 0911  669 863. Obed sa bude vydávať a rozvážať v čase od 11.30 – 12.30 hod.
  • Zaručená je maximálna hygiena zo strany personálu hotela Preveza.

Zároveň vyzývame všetkých záujemcov o stravu, aby dodržiavali potrebné opatrenia – hlavne nosenie rúška pri kontakte s personálom hotela Preveza pri výdaji alebo s vodičom pri rozvoze. Kapacita poskytovaných obedov je limitovaná na 70 porcií/denne.

Denné menu

PONDELOK 06.04.2020
polievka: 
0,33l Kalerábová
hlavné jedlo: 120g Vyprážaný syr, opekané zemiaky, brusnicové chutney

UTOROK 07.04.2020
polievka: 0,33l Fazuľová
hlavné jedlo: 100g Mletý rezeň so syrom, slovenský zemiakový šalát

STREDA 08.04.2020
polievka: 0,33l Šumavská kulajda
hlavné jedlo: 100g Kuracie soté “Labužník” (šunka, kyslá uhorka, kapia), 1/2 ryža, 1/2hranolky

ŠTVRTOK 09.04.2020
polievka: 0,33l Minestrone
hlavné jedlo: 100g Bravčové pečené, krémový špenát, varené zemiaky

VEĽKONOČNÝ PIATOK 10.04.2020
 NEVARÍME

VEĽKONOČNÝ PONDELOK 13.04.2020
NEVARÍME

UTOROK 14.04.2020
polievka: 0,33l Paradajková so syrom
hlavné jedlo: 300g Lasagne

STREDA 15.04.2020
polievka: 0,33l Slepačí vývar s cestovinou
hlavné jedlo: 100g Bravčové ragú na hubách, cestovina

ŠTVRTOK 16.04.2020
polievka: 0,33l Kelová s klobásou
hlavné jedlo: 100g Kuracie prsia, cvikla, pečené zemiaky

PIATOK 17.04.2020
polievka: 0,33l Hráškový krém
hlavné jedlo: 200g Zapekaná brokolica, varené zemiaky

PONDELOK 20.04.2020
polievka: 
0,33l Guľášová
hlavné jedlo: 250g Ryžový nákyp s ovocím

UTOROK 21.04.2020
polievka: 0,33l Zeleninový boršč
hlavné jedlo: 100g Zapekané bravčové karé, ryža

STREDA 22.04.2020
polievka: 0,33l Z hlávkovej kapusty
hlavné jedlo: 100g Špenátové halušky so syrom

ŠTVRTOK 23.04.2020
polievka: 0,33l Z fazuľových strukov
hlavné jedlo: 220g Pečené kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót

PIATOK 24.04.2020
polievka: 0,33l Karfiolová číra
hlavné jedlo: 100g Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša

PONDELOK 27.04.2020
polievka: 
0,33l Sedliacka s vajcom
hlavné jedlo: 100g Zapekané kuracie prsia s ananásom, americké zemiaky

UTOROK 28.04.2020
polievka: 0,33l Zeleninová
hlavné jedlo: 100g Guľky v paradajkovej omáčke, varené zemiaky

STREDA 29.04.2020
polievka: 0,33l Šošovicový krém
hlavné jedlo: 100g Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka

ŠTVRTOK 30.04.2020
polievka: 0,33l Zemiaková s paprikou
hlavné jedlo: 250g Zapekaná cestovina s kukuricou a brokolicou

 

  Vytlačiť

.full-width-5e8d3f198a990 { min-height:100px; padding:30px 0 0px; margin-bottom:0px; background-color:#f3f1e9; } #background-layer--5e8d3f198a990 { background-image:url(https://www.hotel-preveza.sk/wp-content/themes/preveza/images/pattern/12.png); background-position:center top; background-repeat:repeat; ; } .mk-main-wrapper { display: none; } #theme-page { padding-top:0; } .full-width-5e8d3f198a990 .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-5e8d3f198a990 .mk-blog-view-all { background-color: #f3f1e9 !important; }

Poskytnutie stravy pre dôchodcov
s trvalým pobytom v meste Spišská Nová Ves

  • Poskytovanie stravy začne dňom 2.9.2019 (pondelok)
  • Cena 2,90 EUR / porcia hlavného jedla s polievkou (váha mäsa 100g v surovom stave)
  • Strava poskytovaná denne od pondelka do piatku, bezohľadne či ide o sviatok (okrem veľkonočných, vianočných a novoročných sviatkov)
  • Strava podávaná v priestoroch hotela z výdajného pultu do vlastných nádob, alebo možnosť konzumácie v priestoroch hotela
  • Výdaj stravy v čase 11:00 – 13:00h
  • O stravu môžu záujemcovia požiadať na základe vyplnenia Žiadosti o poskytnutí stravy
  • Tlačivo žiadosti je k dispozícii na recepcii hotela, alebo možnosť vytlačiť z webovej stránky: www.hotel-preveza.sk (poslať podpísanú a preskenovanú mailom na manager@hotel-preveza.sk, alebo osobne priniesť na recepciu hotela)
  • Ku žiadosti je potrebné doložiť rozhodnutie zo Sociálnej poisťovne o poberaní starobného dôchodku s čestným prehlásením, že dôchodca nepoberá žiaden iný príjem
  • S odberateľom stravy sa uzavrie zmluva o poskytovaní stravy
  • Platba za stravu predom 1 mesiac, v hotovosti/kartou na recepcii hotela, alebo prevodom cez účet, do 25.dňa v mesiaci
  • Strava sa objednáva na všetky dni v mesiaci (pondelok-piatok). Odhlásiť odber stravy je možné telefonicky do 14:00hod predchádzajúceho dňa osobne, alebo na telefónnom čísle recepcie hotela 053 / 41 66 301, 0911 / 669 863
  • Suma za odhlásenú stravu sa vyúčtuje pri ďalšom mesačnom vyúčtovaní, vždy k 25.dňu v mesiaci

 

Potrebné informácie Vám radi poskytnú na recepcii hotela, alebo na telefónnych číslach: 053 / 41 66 301, 0911 / 669 863

ornament6

Tu si môžete stiahnuť žiadosť na odber stravy

.button-5e8d3f198f5e2 { margin-bottom: 15px; margin-top: 0px; min-width: 0px !important; } .button-5e8d3f198f5e2 { background-color:#dc994a; } .mk-button.button-5e8d3f198f5e2.flat-dimension:hover { background-color:#0f1726 !important; }

Napíšte hľadaný výraz a stlačte Enter